PE Consumptief Krediet

Klik op onderstaand studiemateriaal voor meer informatie

Gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Weet wat je koopt

Wanneer je PE Hypothecair Krediet afrond, behaal je het bijbehorende certificaat. Dit certificaat heb je nodig om examen te mogen doen in de andere PE-modules. Je kan direct beginnen met leren voor PE Hypothecair Krediet door onze handige e-learning.

Ben je van plan een PE Hypothecair Krediet product aan te schaffen? Kijk dan in de bovenstaande tabel welk product het beste bij jou past!

Voldoet aan de laatste termen en eisen van het CDFD

In ons lesmateriaal is de recente eind- en toetstermen en exameneisen vastgelegd door het CDFD. Voor informatie over de toetstermen verwijzen wij u door naar info@cdfd.nl.

Toegankelijk voor alle niveaus

Onze schrijvers hebben ervoor gezorgd dat ons lesmateriaal makkelijker leesbaar en toegankelijker is. Hierdoor is het lesmateriaal ook makkelijker te leren en toegankelijk met een mbo-, hbo- of wo opleiding.

Wat is Wft?

Wft staat voor “Wet op het financiële toezicht”, dit is een wet die van toepassing is op de financiële dienstverlening. De wet stelt dat iedereen die advies/informatie geeft in de financiële dienstverlening in het bezit moet zijn van het desbetreffende Wft-diploma. Met een diploma verdien je het recht op adviesbevoegdheid. Dit diploma is niet eeuwig geldig, wel kan de geldigheid van het diploma verlengt worden.

Bij het behalen van het diploma behaal je het recht om advies te mogen geven, dit recht wordt adviesbevoegdheid genoemd. Wanneer je in het bezit bent van bijvoorbeeld het Inkomen diploma, mag je alleen advies en informatie geven binnen dit onderwerp. In de module Basis kan je geen diploma behalen, hier kan je alleen een certificaat voor bemachtigen. Dit betekent dat het afronden van de module-Basis geen adviesbevoegdheid oplevert.

Lees meer

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief!