Over ons

Wij zijn Consis Academie

Consis bestaat sinds 15 februari 2006. Het woord Consis is een afgeleid (niet bestaand) woord van het Engelse woord ‘concise’ en dit betekent ‘bondig, krachtig en kernachtig’.

Zoals je wellicht uit onze naam kan halen zijn we een opleider, maar niet zomaar een opleider. Wij zijn dé opleider van Wft-modules in de financiële wereld. In ons aanbod vind je zowel lesmateriaal als volledig verzorgde opleidingen.  Onze schrijvers hebben ervoor gezorgd dat ons lesmateriaal makkelijker leesbaar en toegankelijker is. Hierdoor is het lesmateriaal ook makkelijker te leren en toegankelijk met een MBO-, HBO- of WO opleiding.

Wij gebruiken een handige online leeromgeving om onze cursisten te voorzien van Wft-, PE- en PA-modules. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons lesmateriaal te ontvangen als fysiek lesboek.

Samen sta je sterker! Daar geloven wij heilig in. Door nauwe samenwerking kan je ook bij ons terecht voor trainingen in PE-SEH, PE-FFP en gecertificeerde aankoopbegeleiders.

Kortom: ben jij actief in de financiële wereld en is een Wft-diploma/PE-certificaat een vereiste? Dan ben je bij Consis op de goede plek.

Onze auteurs

Wij werken samen met gecertificeerde auteurs. Onze auteurs letten erop dat de teksten Consis zijn (bondig, krachtig en kernachtig). Dit betekent dat het makkelijker leesbaar is en vol staat met praktijk gerichte voorbeelden.

Onze trainers

Voor onze opleidingen werken we samen met praktijkgerichte en ervaren trainers. De trainers begrijpen onze cursisten en weten wat ze nodig hebben. Zo weten wij zeker dat jij alles uit je opleiding haalt.

Waarom kiezen voor Consis?

Consis is écht onderscheidend van haar concurrenten. Nu weten we dat iedereen dit kan zeggen, daarom hebben we onze de punten waarin we ons onderscheiden op een rijtje gezet:

• Marktleider Mbo/Hbo onderwijs;
• 30+ examenlocaties door heel Nederland;
• Makkelijk leesbaar lesmateriaal met helder taalgebruik;
• Gebruik van een handige online leeromgeving;
• Trainers met praktijkervaring in de financiële dienstverlening;
• Altijd bereikbaar voor vragen, hulp en ondersteuning (app, mail en telefoon);
• Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Ben je nieuw in de Wft-wereld?

Lees dan ons blog: Wat is Wft? Dit blog staat vol informatie over Wft en is een goede introductie voor een beginnend professional in de financiële dienstverlening!

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

    “Door E-learning van Consis had ik iedere minuut van de dag mijn lesmateriaal beschikbaar. Ideaal!”