Klachtenformulier

Klacht over ons lesmateriaal.

Wanneer je een klacht of een opmerking hebt over ons lesmateriaal dan  kan je deze indienen via onderstaand klachtenformulier of door een e-mail te sturen naar contact@consisacademie.nl. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van Consis via e-mail. Wij wikkelen uw klacht af binnen 4 weken nadat wij de klacht van u hebben ontvangen. Mocht dit langer duren dan zullen wij via e mail de cursist hiervan op de hoogte stellen.

Klacht over het Wft examen.

Wanneer je een klacht hebt over de kwaliteit van de examenvragen loopt dit in veel gevallen via de examenleider van de examenlocatie. De klacht wordt vermeld in de VOV en het DUO geeft dit door aan het CDFD.

Wanneer de klacht niet in de VOV vermeld staat kan je ook je klacht indienen bij het CDFD info@cdfd.nl

Meer informatie over klachten of opmerkingen over je PE examen kijk dan op  Waar kunt u terecht met uw vraag of probleem? | CDFD

Klacht over je examenafname

Wanneer je een klacht heb over de omstandigheden tijdens de examenafname (bijvoorbeeld bereikbaarheid) dan kan je deze indienen via onderstaand klachtenformulier of door een e-mail te sturen naar contact@consisacademie.nl. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van Consis via e-mail. Wij wikkelen uw klacht af binnen 4 weken nadat wij de klacht van u hebben ontvangen. Mocht dit langer duren dan zullen wij via e mail de cursist hiervan op de hoogte stellen.

Onafhankelijke klachtenafhandeling

Wanneer u niet tevreden bent met de oplossing (eindoordeel) van Consis Academie dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht door te zetten naar een onafhankelijke klachtenafhandeling welke is vertegenwoordigd door De heer R. Knoll, Knollronald21@gmail.com. Deze informeert u binnen 6 weken over de uitslag en deze uitspraak is voor beide partijen bindend.

Bewaartermijn

Uw schriftelijke klacht wordt geregistreerd en gedurende een periode van twee jaar worden bewaard.

Alle klachten worden serieus en vertrouwelijk behandeld.

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Consis Academie

  Dokter van Deenweg 120
  8025 BN Zwolle

  038 – 720 09 05
  contact@consisacademie.nl

  Kvk nummer: 272 783 11
  IBAN: NL93 ABNA 042 188 24 41
  BTW-nummer: 8148.86.140.B.01

  Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

   “Door E-learning van Consis had ik iedere minuut van de dag mijn lesmateriaal beschikbaar. Ideaal!”