Personeelsontwikkeling voor jouw organisatie

Klaar voor efficiënte personeelsontwikkeling? Ontdek de kracht van Consis Academie voor Wft- en PE-opleidingen, PA-abonnementen en examenafnames. Met Consis als je opleidingspartner ben je verzekerd van betrouwbare ondersteuning in de groei en ontwikkeling van je medewerkers.

Begin vandaag met het versterken van kennis en vaardigheden binnen je organisatie. Neem direct contact met ons op en zet de eerste stap richting een toekomst vol succes!

  • Een betrokken opleider met oog voor jou en je werknemers

  • Directe en persoonlijke ondersteuning
  • Een uiterst praktische online leeromgeving
  • Een vaste lage prijs voor uw organisatie

De unieke leerbenadering van Consis

Bij Consis Academie geloven we in het belang van leesbaar en begrijpelijk lesmateriaal. We begrijpen dat het tijd kost om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, en daarom is het onze missie om lesmateriaal te creëren dat medewerkers effectief kunnen verwerken, ongeacht hun voorkennis. Bij Consis draait alles om bondigheid, kracht en helderheid. Zo stellen we medewerkers in staat zelfstandig te groeien in hun vakgebied.

Deel jij onze overtuiging dat heldere lesstof de sleutel is tot een succesvol leertraject? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Daarnaast is Consis Academie  CRKBO-gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de  hoogste kwaliteitsnormen voor kort beroepsonderwijs. Dit maakt Consis de betrouwbare partner voor jouw organisatie.

Wft-opleidingen

Consis Academie erkent het belang van passende expertise. Wij voorzien in de juiste kennis en vaardigheden voor elk opleidingsvraagstuk, waardoor jouw medewerkers kunnen werken aan hun vakbekwaamheid.

Verken onze Wft-opleidingen en studiematerialen.

  • Gem. beoordeeld met een 7,9

PE-opleidingen

Het handhaven van de geldigheid van de Wft-beroepskwalificatie is cruciaal voor zowel het bedrijf als de werknemers. Consis Academie stelt jouw organisatie in staat periodiek te voldoen aan de Permanente Educatie eis.

Verken onze PE-opleidingen en studiematerialen.

  • Gem. beoordeeld met een 7,8

PA-abonnement

Adviesbevoegdheid in de financiële sector is essentieel voor een organisatie. Met het Permanent Actueel abonnement van Consis Academie voldoen jouw werknemers aan de norm van het AFM, én zijn ze op de hoogte van recente ontwikkelingen in hun werkveld.

Krijg direct toegang tot volledig actuele informatie met PA compleet!

  • Gem. beoordeeld met een 8

Examenafname

Het behalen van Wft- en PE- examens is van groot belang voor professionals binnen de financiële dienstverlening, omdat deze examens de vakbekwaamheid van jouw medewerkers aantonen. Wij bieden de mogelijkheid om examens op verschillende locaties in Nederland in te plannen, afgestemd op de bereikbaarheid vanuit jouw organisatie.

Verken onze examenlocaties en kies de optie die het beste past bij jouw organisatie.

Altijd én overal leren met de podcast

Bij Consis Academie begrijpen we het belang van flexibele leermogelijkheden. Uniek in ons aanbod is de PE podcast. Dit innovatieve leermiddel stelt deelnemers de mogelijkheid om op elk moment en vanaf elke locatie toegang te krijgen tot waardevolle lesstof.  Hierdoor kunnen werknemers leren integreren in hun dagelijkse routine en hun tijd efficiënt benutten.

Ontdek vandaag nog de voordelen van grenzeloos leren. Neem direct contact met ons op om meer te leren over deze flexibele leermogelijkheden.

Enkele van onze samenwerkingen

Optimaliseer bedrijfseducatie met de digitale leeromgeving

Bij Consis Academie hechten we grote waarde aan zelfstandige voorbereiding voor jouw adviseurs op Wft- en PE- examens. In onze online leeromgeving vindt je alle benodigde Wft beroepskwalificaties een plek, inclusief representatieve oefenexamens. Elke adviseur kan zijn eigen leertraject volgen, waardoor de voorbereiding op examens persoonlijk wordt afgestemd. Dit resulteert in een verhoogd slagingspercentage binnen de organisatie.

Ontdek vandaag de voordelen van ons digitaal leersysteem. Vraag nu een demo-account aan en ervaar zelf hoe wij jouw bedrijfseducatie kunnen optimaliseren.

  • Efficiënt leren met directe toegang tot de lesstof

  • Actuele kennis direct toepasbaar in de praktijk

  • Inzage in het leertraject

  • Inclusief oefenexamens

Totaal­oplossing voor efficiënte personeels­ontwikkeling

Bij de Consis Academie begrijpen we het belang van een zorgeloze ontwikkeling van het personeel. Ons team van ervaren docenten staat klaar om jouw organisatie te ondersteunen met deskundige begeleiding.  Onze PE-examentrainingen in de IJsseltoren in Zwolle bieden een gestructureerd leertraject voor jouw adviseurs. Liever trainingen op eigen locatie? Wij verzorgen ook maatwerk PE-trainingen op maat van jouw organisatie.

Leg vandaag nog een stevig fundament van kennis en vaardigheden binnen jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

  • Maatwerk bedrijfstrainingen op locatie

  • Klassikale PE-examentraining in Zwolle

  • Kwalitatieve toelichting van de lesstof

  • Klassikale of digitale deelname

Zoek jij een betrouwbare opleidingspartner voor jouw organisatie? Samen bespreken we de mogelijkheden.

  • Persoonlijk contact
    binnen 1 werkdag.

Plan een telefonische afspraak

    Het laatste nieuws

    PE Podcast

    Maak jij al gebruik van onze unieke Consis Academie PE Podcast? Onze PE-podcasts, ingesproken [...]

    Plannen Prinsjesdag 2024!

    Afgelopen dinsdag was het weer zover, Prinsjesdag! Een dag waarop het kabinet zijn plannen [...]

    Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen

    Meld je aan voor de nieuwsbrief!