Bij Consis zijn we al enige tijd bezig met het uitbreiden van ons aanbod. In het onderstaande bericht, geven we een update over onze werkzaamheden.

 

Samenvattingen

Vanaf heden is het mogelijk om samenvattingen van Wft-modules aan te schaffen. De Wft-samenvattingen kosten slechts 20 euro per samenvatting. Natuurlijk zijn de samenvattingen van de vertrouwde Consis kwaliteit. Dit betekent dat het bondig, krachtig en kernachtig is geschreven. Hierdoor is het duidelijker leesbaar en dus makkelijker leerbaar.

 

Extra oefenexamens

Naast de extra samenvattingen is er achter de schermen gewerkt aan extra oefenexamens. Voor elke Wft- en PE-module komen er 5 extra oefenexamens in ons aanbod. Dit zijn dus nieuwe oefenexamens, bovenop de 2 oefenexamens die al in onze e-learning te vinden zijn. De aankoop van de extra oefenexamens zal beschikbaar komen, wanneer je 1 van de oefenexamens in onze e-learning hebt afgerond.

 

Gedrukt lesboek

We bieden al jaren een fysiek lesboek aan, als extra optie bij de aanschaf van de e-learning module. We werken eraan om binnenkort de fysieke lesboeken ook los te verkopen. Je krijgt hierbij het boek gewoon thuis gestuurd. We verwachten het extra product binnen 2 weken aan te kunnen bieden.

 

 

 

 

 

Opleiding CDD-analist

Als laatste zijn we bezig met het ontwikkelen van een opleiding, waarmee je het certificaat CDD-analist kan bemachtigen. We merken dat er een steeds hogere vraag komt naar CDD-analisten. Daarbij verwachten bedrijven een steeds hoger expertiseniveau van de analisten. Met deze opleiding willen we de (aankomend) CDD-analisten ondersteunen in deze trend. Verdere details over de opleiding zullen later volgen.

 

Volg ons op social media

Wil jij op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en de nieuwtjes uit de financiële dienstverlening? Volg ons dan op social media, Zo mis je niks meer!