Op 15 februari zal Consis haar 15e verjaardag vieren! Dit vieren we natuurlijk het liefst met jullie. En natuurlijk…. wie jarig is trakteert. Dus Consis zal op deze dag uitgebreid uitdelen.

 

Wat wordt de traktatie?

Op 15 februari kan jij ons lesmateriaal aanschaffen, voor slechts €15,- exclusief Btw. per item. Dit geldt dus voor de PE-zelfstudiepakketten, Wft-zelfstudiepakketten, Samenvattingen en oefenexamens. Hier zitten geen verdere kosten of lidmaatschappen aan verbonden. Er zijn geen addertjes onder het gras, beloofd! Let wel op, deze actie geldt niet voor het inboeken van examens. Wanneer een geprint lesboek besteld wordt, dan zullen de extra drukkosten ook in rekening worden gebracht (het printen van een lesboek is optioneel).

 

Hoe kan ik gebruik maken van deze deal?

Stuur op 15 februari een mail naar contact@consisacademie.nl. Zet in deze mail de volgende punten:

  • Voor + achternaam
  • Mailadres
  • Of je al gebruik maakt van een e-learning product van Consis
  • Welke producten je wilt afnemen

Bijvoorbeeld:

 

Wanneer je dit hebt gedaan, zal je een factuur ontvangen van Consis. In het voorbeeld hierboven, zal dit factuur €45,- excl. Btw bedragen. Voor elk product is er dus slechts €15,- gerekend! Na het betalen van de factuur, zal Consis je toegang geven tot de aangeschafte producten.

 

Volg ons op social media

Wil jij op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en de nieuwtjes uit de financiële dienstverlening? Volg ons dan op social media! Zo mis je niks meer!

                                                                           
                                         

Dokter van Deenweg 120   |   8025 BN Zwolle
038 720 09 05   |   contact@consis.nl